Meeting 1
Up Peter N - Turkije Peter - TunesiŽ Noorwegen Peter Penson Meeting 1 Meeting 2 Meeting 3 The BIGnose

 

Hier is het verslag van de eerste bijeenkomst van de DR-Club Holland op zondag 13 mei 2001 te Huis ter Heide.

Verslag van de 1e DR 750/800 meeting , 13 mei 2001

(door de ogen van Loekie, voor Peter )

Daar de aankomsttijd tussen 11.00 en 11.30 was gepland was ik er al om 10.30. De reden? Boven de rivieren weet ik alleen de weg naar Vlaardingen Holy (hometown of the van Leeuwens) en naar alle andere plaatsen "daarboven" mis ik meestal 1 of 2 afslagen. Net vandaag niet dus RUIM op tijd.

Nu is er in Brabant sprake van "het Brabants kwartiertje" maar de rest van Nederland weet er ook wel raad mee geloof ik. Net toen ik om 11.30 zwaar aan mezelf begon te twijfelen of ik wel bij de juiste Mac stond kwam daar net de eerste andere Big'er aan. Het was Theo en vanaf dat moment was de dag voor mij al geslaagd. Kort daarna waren er al 5 Big'ers voor een eerste foto sessie (Oene / Pierre / Leo / Peter N. en Theo )

Tijdens de eerste fotosessie werden we ineens lastiggevallen door een Mac Donalds delegatie van 3 personen die kwamen vragen of er een Leo in het gezelschap was. Nu zie ik er behoorlijk agressief uit, maar drie man om te komen vertellen dat we weg moesten (DACHT IK ) vond ik een beetje overdreven. Het bleek dat Chantal zich verslapen had en dat ze gebeld had met de Mc om door te laten geven dat ze iets later kwam (Amsterdamse 3 kwartiertjes) en of we wilden wachten.

Ze zou na 10 minuten terugbellen voor het antwoord. Ach, we stonden pas een uur over de motoren te ouwehoeren, dus daar kon nog makkelijk wat tijd bij. Tevens gaven we het mobiel telnr. door van Pierre. Nu wil het geval dat onze uitrusting aan de ene kant van het parkeerterrein lag en de fotosessie aan de andere kant van het terrein was. Als je dan een mobieltje hoort TRILLEN ben je een hele toffe.

Ondertussen kwamen Ellie(fire) & Arnoud(blade) nog twee keer langs en arriveerde Hans ook. Ellie vertelde ons dat ze in A`dam een andere dame was tegengekomen op de DR bij het stoplicht en dat ze het nog over deze dag hadden gehad. Je raad het al, die andere dame was Chantal. Kans 1 op ???.

Chantal arriveerde op het moment dat Pierre zag dat ie meerdere berichten had op z`n GSM.

Ze was toch maar aangereden en had dan maar naar Peter gemaild dat ze eraan kwam. Helaas moest Peter verstek laten gaan op deze dag en die zal de mail nog wel 3 keer gelezen hebben voor hij hem begreep. Uiteindelijk waren er 9 van de 14 DR Bigs verschenen en dat op moederdag !

We hebben deze 9 DR-Bigs vastgelegd als bewijs en zijn meteen de Mac ingedoken om de inwendige mens te belonen. Na flink wat slappe en minder slappe klets besloten we om onder aanvoering van "fire" Ellie een rondritje te maken met de complete groep in de omgeving. Wat had ik toen graag een videocameraatje gehad om van achteruit de groep opnames te maken van de mensen die naar ons keken !

Het gaf mij een ENORME kick om in deze groep te rijden (een fietsster op een rotonde heeft daar waarschijnlijk hele andere ideeŽn over, sorry mevrouw)

De optocht werd nog mooier toen we aansloten bij een paar okselfrisse, die-hard chopperrijders die ook niet vies waren van een stukje offroad! Dit moet helemaal (g)een gezicht zijn geweest voor de toeschouwers. Maar het maakte de rit zeker niet minder mooi.

Wat een decadent wereldje daar zeg. Ik dacht dat ik wel eens een speedbootje gezien had bij "wannehaves", maar ze waren er een paar vergeten. Uiteindelijk maakten we een pitstop bij een heel mooi gelegen tentje waar we o.a. nog een fotosessie hebben gemaakt.

Aldaar hebben we besloten:

bulletDat iedereen zijn foto`s naar Oene stuurt (die helaas vroegtijdig weg moest) die ze op zijn site plaatst,
bulletVoor mensen die ook interesse hadden zou mijn e-mailadres (werk) gebruikt worden om niet de privť mail van de andere vol te laten lopen,
bulletDat er ZEKER nog een volgende "meeting" zou plaatsvinden. Al wist nog niemand echt in welke vorm en wanneer. Opties: een offroadrit waar we allemaal inschrijven / een ritje in de Ardennen / BBQ bij Peter Br.?,
bulletPierre penningmeester wordt,
bulletOene de rekening nog moet betalen,
bulletLeo aan iedereen het internetadres stuurt voor de DR Banden,
bulletLeo aan iedereen nog even de complete lijst met deelnemers stuurt.

Rond 17.00 vertrok iedereen met een goed gevoel (en zwaar bezweet van de hitte) weer huiswaarts.